Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

За нас

Ние сме специалисти с повече от 15 години опит в сервизното обслужване на компютърни системи. Извършваме редица софтуерни и хардуерни услуги. В последните 8 години основно сме се специализирали в сервизна дейност на лаптопи. В началото на 2015 г. поради големия интерес и запитвания започнахме да внасяме и да ремонтираме таблети.

Част от сервизните услуги, които извършваме са:

Диагностика на лаптоп:

тази улуга се използва от хора които купуват лаптопи втора употреба и искат да са сигурни че купуват здрав лаптоп.

Почистване на охладителната секция

Разглобяване на лаптопа и цялостно почистване на охлаждането от прах и никотинови наслоявания. Смяна термопасти и термопад.

Ремонт и подмяна на дънна платка.

Обикновено дънните платки не подлежат на евтин и качествен ремонт, затова в повечето случаи се пристъпва към подмяна на дънната платка с нова или перфектно работеща втора употреба.

Ремонт и подмяна на инвертор за подсветка.

Инвертора се използва за да подава високо напрежение към луминисцентната лампа вътре в дисплея на лаптопа. В случай на неизправност се налага подмяна, която можем да извършим едкспресно в нашия сервиз.

Ремонт и подмана на лампа на подсветка на дисплей за лаптоп.

В случай че нямате осветление на дисплея на лаптопа, но имате образ който е блед и се вижда трудно, то вероятно трябва да подмените лампата вътре в дисплея. Обърнете се към нас за ценова оферта.

Подмяна на долни или горни капаци, панти, шини и други механични части.

В нашия сервиз може да се извърши качествен ремонт / подмяна на всеки един компонент във вашия лаптоп. Това което трябва да направите е да се свържете с нас чрез чата долу в дясно и да ни попитате за цената.

Ремонт или подмяна на матрица / дисплей за лаптоп

Ако повредите или счупите дисплея на Вашия и четете този материял не се притеснявайте. Тук е мястото където ще ремонтираме перфектно лаптопа. За цена се обърнете към техниците в нашия чат долу в дясно.

Във връзка с услугите, които предлагаме имаме постоянна нужда от резервни части. За да сме конкурентно способни внасяме директно всички части, които предлагаме.

В частност на този сайт се продават основно нови резервни части за лаптопи - матрици, дисплей, клавиатури, панти, вентилатори и охлаждания, зарядни, букси, кабели за ремонт на зарядни и LCD кабели.

Масово частите в България се предлагат на високи цени от официалните сервизи. В тази връзка ние ги внасяме и продаваме на нормални цени, с което печелим клиентите и все повече от тях ни се доверяват.

Трябва да се има предвид, че частите които внасяме са качествени и това качество има своята цена. Ние все пак не можем да се борим с ментетата, които изкарват по месец и дефектират. Затова ако видите някъде вентилатор на цена от 15-20 лв / нов / и не Ви се стори странно помислете в тази цена има ДДС , печалба за магазина, печалба за продавача на едро и печалба за производитела и не на последно място транспорт. Това ще значи че вентилатора е с реална цена от 1-2 долара - няма как да е ок този продукт и да издържи колкото оригиналния.

Разгледайте продуктите, които предлагаме гарантираме, че ще останете доволни.

Осигуряваме монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз.

menu