Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Доставка

Доставка:

Поръчките направени на SCREEN.BG се доставят от куриерска фирма. Могат да бъдат доставени на Вашия адрес или пък в офис на куриерската фирма / до поискване / . Начина за доставка се избира преди потвърждение на поръчката. Стойността на доставката се заплаща долълнително от клиента в момента на получване на пратката директно на куриерска фирма Еконт Експрес АД с оглед на това, че точната цена на доставката чрез куриерска фирма Еконт Експрес не може да бъде изчислена точно предварително в разумни граници поради много на брой фактори от които зависи, а именно: точно тегло на поръчаните продукти, тегло на опаковъчните материали, които за всяка поръчка са различни, различните цени на пликове в зависимост от големината, различните опции за доставка ( приоритет, СМС уведомяване и др.), до адрес или до офис на куриер, които могат да се променят в движение на пратката, различната търговска отстъпка, която получаваме всеки месец в зависимост от оборота на групата Еконт в която членуваме и др. Ето защо цената на достваката се изчислява отделено и се заплаща на куриерската фирма от клиента в момента на получаване на поръчката, която от своя страна издава документ за извършената услуга. Ориентировъчна стойност на куриерската услуга с възможна разлика около +-15%, можете да видите в процеса на поръчката, след като изберете начина за доставка от основните два типа до офис или до врата.

Срок за доставка:

Основната куриерска фирма с която работим е Еконт Експрес. За повечето населени места осигуряват доставка за следващия работен ден след изпращането на продукта. Обикновено ние изпращаме продуктите още на същия ден на поръчката, стига той да е работен. За тази цел е добре поръчката да се направи до 15:00 часа. Ако правите поръчка след този час е възможно тя да бъде изпратена на следващия работен ден.

Опаковка:

Всяка пратка, която изпращаме е подходящо опакована веднъж с аеро фолио и второ отгоре с велпапе с цел да се запази здрава при транспорта. Всяка пратка се опакова по различен начин, с цел да пристигне непокътната. 

Застаховка:

Всяка изпратена от нас пратка се изпраща със застраховка "Обявена стойност" , която гарантира, че продукта ще бъде доставен в състоянието в което е изпратен, а именно напълно функционален и здрав. Когато получавате продукт от нас е задължително да го отворите и проверите в присъствието на куриера. За тази цел в товарителницата е посочена услугата " Провери преди да платиш" . Ако не се възпозвате от възможносста да проверите пратката в присъствието на куриера, то няма да имате възможнот да направите рекламация на по-късен етап, ако случайно пратката е повредена при транспорта.

menu