Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Филтър

Филтър

Избери марката на лаптопа
104
Цена
до
Наличност
56
48
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа
Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Филтър

Избери марката на лаптопа
104
Цена
до
Наличност
56
48
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа

Клавиатура за Asus

Filter
Продукти, добавени за сравняване: (0)
Показани 1 от 15 | 104 (7 Страници)
Клавиатура за Asus

Клавиатура за лаптоп Asus на най-добра цена.

Asus е една от най-разпространените марки лаптопи в България. Резервните клавиатури за голяма част от моделите на Асус се предлагат без рамка или се влагат в палмрест. Монтажа е сложен и често е нужен сервиз. Преди поръчка сравнете внимателно кабелите, точките за захващате и въобще всичко. При клавиатурите, които следва да се монтират в рамка или палмрест е много важно да съвпада клавиша ентър. Има два вида ентър - на един ред и на два реда. Считаме, че цените на които предлагаме нашите клавиатури са най-добрите на пазара за качеството, което предлагаме. Както си му е реда гаранцията за всяка клавиатура е 6 месеца.

Прецизност и комфорт при писане

Клавиатурата за лаптоп Asus предлага прецизност и комфорт при писане. Точно разположените клавиши осигуряват бързо и плавно въвеждане на текст, като осигуряват приятно изживяване при работа или забавление с вашия лаптоп.

Издръжлива и надеждна конструкция

Клавиатурата за лаптоп Asus разполага с издръжлива и надеждна конструкция. Тя е проектирана да издържа на интензивна употреба и да осигури дълъг живот на продукта. Материалите от високо качество гарантират здравина и устойчивост на клавиатурата дори при продължителна употреба.

Удобство и функционалност

Клавиатурата за лаптоп Asus предлага удобство и функционалност на високо ниво. Точно разположените клавиши осигуряват бързо и плавно писане, а функционалните клавиши и комбинации от бутони позволяват бърз достъп до различни функции и опции на лаптопа. Независимо дали сте професионалист, студент или просто хоби потребител, тази клавиатура ще отговори на вашите изисквания.

Лесна инсталация и съвместимост

Инсталирането на клавиатурата за лаптоп Asus е лесно и безпроблемно. Просто я свържете към лаптопа си и сте готови за работа. Тя е съвместима с различни модели на Asus лаптопи, което ви осигурява гъвкавост при избора на вашия модел. Без значение дали притежавате Asus ZenBook, Asus ROG или Asus VivoBook, тази клавиатура ще бъде идеалното допълнение към вашия лаптоп.

Изключителен дизайн и стил

Клавиатурата за лаптоп Asus се отличава с изключителен дизайн и стил. Тя е създадена да придаде елегантност и индивидуалност на вашия лаптоп. Независимо от вашия предпочитан цвят или стил, ще откриете подходящия вариант от голямото разнообразие на Asus клавиатури.

Насладете се на качество и производителност

Изберете клавиатура за лаптоп Asus и насладете се на високо качество и производителност. Тя ще ви помогне да постигнете максимална ефективност при работа и забавление с вашия лаптоп Asus. Доверете се на надеждните функции и отличното изпълнение на тази клавиатура и не съжалявайте за своя избор.

menu