Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Филтър

Филтър

Избери марката на лаптопа
23
Цена
до
Наличност
10
13
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа
Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Филтър

Избери марката на лаптопа
23
Цена
до
Наличност
10
13
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа

Клавиатура за Apple

Filter
Продукти, добавени за сравняване: (0)
Apple

Клавиатура за APPLE Macbook A1425

90.00лв. В наличност

Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)
Клавиатура за Apple

Клавиатура за Apple

Клавиатурата на Apple е изключително важен елемент от продуктите на компанията. Тя предоставя надеждност, удобство и елегантен дизайн, които са характерни за всички продукти на Apple.

Ергономичен дизайн

Клавиатурите на Apple са създадени със специално внимание към ергономиката. Те предлагат комфортно разположение на клавишите и оптимално разстояние между тях, което прави писането лесно и безпроблемно. Допълнително, клавиатурите са тънки и леки, което ги прави перфектни за преносимост и ползване в движение.

Подсветка на клавишите

Някои модели клавиатури на Apple разполагат със задно осветление на клавишите. Това е изключително полезна функция, особено при работа в слабо осветени условия или през нощта. Подсветката на клавишите ви позволява да продължите да работите безпроблемно дори при намалена видимост.

Продуктивност и функционалност

Клавиатурите на Apple са проектирани да предложат висока продуктивност и функционалност на потребителите. Те разполагат със специални функционални клавиши за бърз достъп до често използвани команди и приложения. Освен това, някои клавиатури имат вградени тъчпадове или тъчбарове, които предоставят по-голяма гъвкавост и удобство при навигацията.

Съвместимост и възможности за свързване

Клавиатурите на Apple са съвместими с различни модели лаптопи и компютри на компанията. Те могат да се свържат чрез USB, Bluetooth или Lightning портове, предоставяйки гъвкавост и лесно свързване с вашето устройство.

Наличности

Клавиатура за лаптоп Apple. Разполагаме с богат асортимен от оригинални клавиатури на нормални цени с високо качество и фабрична кирилизация.

menu