Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Филтър

Филтър

Избери марката на лаптопа
82
Цена
до
Наличност
0
83
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа
Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Филтър

Избери марката на лаптопа
82
Цена
до
Наличност
0
83
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа

Сервизни услуги

Filter
Продукти, добавени за сравняване: (0)
Показани 1 от 15 | 83 (6 Страници)
Сервизни услуги Рядко в днешно време човек може да се лиши от компютъра си. С тази интелигентна машина са свързани и работата ни, и забавлението, и общуването, както и съхранението на впечатляващи количества информация. Мнозина възприемат повредата на лаптопа като „края на света”. Дори се захващат сами да „поправят” сложната машина или привличат за тази работа откровени аматьори. Разбира се, може да се намери и сред познатите ви човек, който да поправи вашия верен помощник, но често в опита да се поправи щетата става още по-лошо. Струва ли си да рискувате? Ние отговаряме - категорично "не". Много по-лесно, бързо, надеждно и в крайна сметка по-евтино е да се обърнете към професионалист. Можете да се свържете с нас за консултация или информация относно сервизните ни услуги на тел. 0876341414 или да ни пишете директно чрез чат-прозореца на сайта и вашият лаптоп веднага ще получи квалифицирана помощ. Сервизните ни услуги включват не само качествена работа и напълно достъпни цени, но така също и удобни условия. Можете спокойно да изпратите лаптопа си по куриер, което е особено удобно за много заети хора, които нямат време, за хора живеещи в други населени места или по различни причини не могат да излизат за дълго от вкъщи или офиса. Не бързайте да се отчайвате и да падате духом ако на вашият лаптоп му се е случила беда. Опитайте да се въздържите веднага от нова покупка на лаптоп, ремонтът му ще ви излезе в пъти по-евтин. Често, подменяйки повредените части на лаптопа, той може да работи даже по-добре отпреди и да го ползвате дълги години. Защо клиентите избират нашите сервизни услуги:
  • Оказваме нагледно качествени услуги. Важно е да се отбележи, че 90% от услугите извършваме пред клиента. Тоест, вие можете да гледате какво точно правим. Седите точно пред сервизния техник и виждате как работи. Тази вметка е необходима, тъй като редовно в сервизите има небрежно отношение към лаптопите и обяснението впоследствие е "той си беше така". При нас можете да сте спокойни за техниката си – тя ще бъде в умели и грижовни ръце
  • Получавате бърза и безплатна консултация. Можете 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата да ни пишете и задавате въпроси благодарение на достъпната форма за контакти в сайта или да ни пишете в чат прозореца долу в дясно. Наш сътрудник ще ви отговори и консултира компетентно в първия възможен момент.
  • Кратки срокове за изпълнение. Пример за това е смяна на дисплей. Става за 20-30 минути и вие може да получите ремонтирания лаптоп още веднага, без да го оставяте.
  • Обслужваме и клиенти от други населени места като за целта повредения лаптоп се изпраща при нас с куриерска фирма. След извършване на ремонта го връщаме обратно с наложен платеж и опция тест и преглед
  • Широк асортимент от части на склад, който постоянно се обновява и освен ремонт, предлагаме и закупуване на различните компоненти за лаптоп - като доставчик на резервни части ги имаме на склад и не се налага да чакате доставка от по 10-20 дни.
  • Достъпни и конкуренти цени – нашите цени са фиксирани, можете да ги разгледате и сравните
Даже най-надеждната и качествена техника рано или късно дава отбой и се поврежда. Не отлагайте лечението на вашия лаптоп и не се обръщайте към аматьори. Ние сме създали отлични условия за вашите лаптопи и ви очакваме в нашия сервиз.
menu