Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Ремонт на Lenovo IdeaPad S510P - смяна на матрица

Задай въпрос
What's UP

В сервиза ни пристигна лаптоп Lenovo IdeaPad S510P с повредена матрица. Ремонта беше извършен успешно за около 30 минути, в присъствието на клиента. При нас подобни монтажи се правят експресно, защото имаме резервни части на склад. Не е нужно да чакате внос! За клиентите, желаещи да монтират сами, предлагаме доставка на дисплея по куриер, насоки за монтаж и видео демонстрация на самия ремонт.

Смяна на дисплей - Lenovo IdeaPad S510p

Преди да започнем, задължително премахваме батерията и захранването. В противен случай рискувате да повредите дънната платка или матрицата. Предният безел се освобождава от щипките и се сваля. Отвиват се винтовете държащи дисплея към капака. Матрицата се поставя да легне, за да извадим лентовия кабел. Следва поставяне на новия екран. Свързваме LCD кабела и го фиксираме с тиксо. Дисплеят се поставя да легне в гнездото на LCD капака и се завиват винтовете. На този етап можем да включим лаптопа за кратък тест. Сваля се защитното фолио от екрана. Поставя се предния безел и се щраква плътно навсякъде. Връщаме батерията на мястото й и лаптопа е готов.

Посочената цена е само за труд!

Изпращаме матрица за Lenovo IdeaPad S510P по куриер. При възникнали въпроси се обръщайте към нас в онлайн чата или на телефоните за контакт.


Разгледайте още: Сервизни услуги, Ремонт на лаптопи, Ремонт на лаптоп Lenovo,

Сервизни услуги от Screen.bg

60.00лв.


Бърза доставка
Изгодна цена
6м. Гаранция
0/50 отзива
Напишете отзив

Често задавани въпроси

Пратките, които изпращаме към Вас се заплащат лесно и удобно след преглед в момента на взимане чрез пощенски паричен превод директно на куриера.

За разлика от други сайтове наличностите публикувани при нас са коректни. Всички продукти със статус в наличност могат да се поръчат и ще бъдат изпратени в срок. Продуктите, които не са налични не са активни за добавяне в количката.

Цената за доставка се определя допълнително от куриерска фирма Еконт Експрес, спрямо големината и теглото на пратката, населеното място или офисът до който е поръчана пратката. Доставката до личен адрес е с по-висока стойност отколкото доставката до офис на Еконт. Всеки наш клиент се възползва от преференциaлна отстъпка от цената за доставка!

Частите със статус в наличност се изпращат в рамките на същия работен ден, ако поръчката е направена до 15:00 часа. Ако поръчката е направена след 15:00 часа се изпраща на следващия работен ден. След изпращане от наша страна куриера доставя на следващия работен ден.

Всяка една регистрирана поръчка, през нашия онлайн магазин, се изпраща чрез куриерска фирма Еконт Експрес.

Да, всеки клиент може да заплати пратката си както в брой, така и с карта, чрез постерминал, директно в офиса на Еконт Експрес или на куриера извършващ доставката.

menu