Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Филтър

Филтър

Избери марката на лаптопа
58
Цена
до
Наличност
22
36
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа
Части за лаптоп от Screen.bg
0
0 продукт(а) - 0.00лв.
Начало
0
0 продукт(а) - 0.00лв.

Филтър

Избери марката на лаптопа
58
Цена
до
Наличност
22
36
Търсете само по цифрите от модела на лаптопа

Клавиатура за Dell

Filter
Продукти, добавени за сравняване: (0)
Dell

Клавиатура за Dell Inspiron 1370 13Z

50.00лв. В наличност

Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)
Клавиатура за Dell

Клавиатура за лаптоп Dell

Клавиатура за лаптоп Dell. Разполагаме с богат асортимен от оригинални клавиатури на нормални цени с високо качество и фабрична кирилизация.

Издръжлива и надеждна

Клавиатурата за лаптоп Dell е идеалното решение за замяна на старата или повредена клавиатура. Тя е съвместима с множество модели на Dell лаптопи и предлага качествено изработка и надеждност. С кирилицата на буквите и US / BU лейаут, тази клавиатура е подходяща за българските потребители.

Черният цвят с черна рамка придава стилен и елегантен външен вид на вашия лаптоп. Белият цвят на буквите осигурява добра видимост и удобство при писане. Ентър клавишът е разположен на два реда, което улеснява навигацията и позволява по-лесно въвеждане на текст.

Клавиатурата е лесна за инсталиране и поддръжка. Просто я свържете към лаптопа си и сте готови за работа. Лентовият кабел е обърнат наляво, което осигурява по-добра организация на кабелите и предотвратява нежелани пречки.

Удобство и функционалност

Клавиатурата за лаптоп Dell предлага удобство и функционалност на високо ниво. Точно разположените клавиши осигуряват бързо и плавно писане, като осигуряват комфорт при дълги работни сесии. Функционалните клавиши и комбинации от бутони позволяват бърз достъп до различни функции и опции на лаптопа.

Съвместима с различни модели на Dell лаптопи, тази клавиатура ви позволява да се насладите на пълния потенциал на вашия лаптоп. Без значение дали сте професионалист, студент или просто хоби потребител, тази клавиатура ще отговори на вашите изисквания.

Със своите висококачествени материали и издръжлива конструкция, клавиатурата за лаптоп Dell е готова да ви служи дълги години напред. Не се колебайте да поръчате тази клавиатура и да се насладите на нейните многофункционални възможности.

Лесна инсталация и съвместимост

Инсталирането на клавиатурата за лаптоп Dell е бързо и лесно. Просто я свържете към лаптопа си и сте готови за работа. Съвместима е с различни модели на Dell лаптопи, което ви осигурява гъвкавост при избора на вашия модел.

Съвместимостта с различни модели на Dell лаптопи ви позволява да използвате тази клавиатура и за бъдещи модели, като така осигурявате инвестиция в дългосрочен план. Без значение дали притежавате Dell Inspiron, Dell Vostro или Dell XPS, тази клавиатура ще отговори на вашите нужди.

Направете своя избор и поръчайте клавиатура за лаптоп Dell още днес. Насладете се на удобството, функционалността и надеждността, които тя предлага, и повишете ефективността на вашата работа и забавление с вашия Dell лаптоп.

menu