Основни части за лаптопи
Бързи Връзки

Части за лаптоп - онлайн магазин

By Screen.bg - 8 Jan 2022 278 0 коментари
Части за лаптоп - онлайн магазин

Преносимите компютри, било то лаптоп или таблет, навлизат все повече в ежедневието ни. Трудно можем да си представим живота без интернет, който вече е навсякъде. Както всяка техника така и компютрите се развалят. Обикновено лаптопите се създават от производителите да работят около три години, но с правилна поддръжка, можемзначително да удължим живота им.

При повреда на лаптоп от съществено значение е да определим дефектиралата част. Най-добре е това да се случи в специализиран сервиз, но ако можете да се справите сами, ви остава само подмяната на частта. Предлагаме на вашето внимание онлайн магазин специализиран в продаването на нови части за лаптоп screen.bg Магазина има богата гама от продукти като матрици, клавиатури, вентилатори, панти и букси. Screen разполага с почти всички части за лаптопи внасяни в България. Фирмата се занимава с тази дейност, повече от 5 години, притежавайки опитни служители, които ще ви помогнат при избора на правилния артикул, ще ви посъветват, какво е най-доброто за вашия компютър или ще извършат ремонта срещу заплащане.

В сервиза на Screen поправката става пред клиента. Не е нужно да оставяте лаптопа за следващия ден. През цялото време ще сте до нашия техник. Извършваме основнo следните ремонти : смяна на дисплей, смяна на панти, смяна на вентилатор, диагностика, почистване, инсталация на софтуер и др. Предимството на нашите сервизни услуги е коректното отношение и бързото изпълнение, което се дължи на частите на склад, които притежаваме. Не е нужно да чакате доставка, както се случва при повечето сервизи.

Насочили сме усилията си в продаването на матрици. Разполагаме със точни модели за лаптопи, както и съвместими такива. Обикновено този артикул не подлежи на ремонт и смяната му е най-добрия избор. Други части, които често се поръчват при нас са охлаждания и клавиатури. В обобщение можем да кажем, че най-честите повреди са именно при тези компоненти. Ако имате нужда от нашите услуги, с удоволствие ще ви съдействаме.

Напиши коментар

Предупреждение: Името на коментатора трябва да бъде между 3 и 25 символа!
Предупреждение: Невалиден мейл
Предупреждение: CТекста на коментара трябва да бъде между 25 и 1000 символа!
Въведете кода в полето по-долу

Блог категории

Разнообразни теми свързани с лаптопи, сервиз, софтуер и резервни части за лаптопи (7)

Препоръчани части за лаптоп

menu